Om oss

Trygve Berentzen

Er 31 år, har samboer, jobber som eiendomsmegler og bor og jobber i Os kommune. Liker aktiviteter som friluftsliv, golf, matlaging, ski, jakt, og er veldig glad i å finne på ting utendørs. Ser frem til 4 måneder på tur med mange nye naturopplevelser og erfaringer. Har alt å lære når det kommer til innlandsfiske, så det blir spennende å se om man lykkes med fjellørreten. Ser ellers mest frem til å vandre i midnattssol og reinsdyrjakt, og ser minst frem til å leve sammen med myggen som etterhvert vil klekkes frem.

Trygve

 

Jon Espevik

Har fylt 27 år, er boer, utdannet Byggmester, og bor og jobber i Os kommune. Har interesser som friluftsliv, jakt, matlaging, snowboard, dykking og kajakk. Liker tanken med at han snart skal på ekspedisjon og kan kalle seg en eventyrer. Er veldig spent på hvordan ledd og muskler takler en påkjenning med nærmest daglig aktivitet og en tung bør å bære. Han ser nok kanskje minst frem til å bli ferdig med turen og gå tilbake til virkeligheten.

Jon

 

Patrik Søreide

Er 40 år, har samboer, er opprinnelig frå Voss, men bor for tiden i Bergen. Er i disse dager arbeidsledig, men har nettopp vært medarrangør av junior OL i Lillehammer. Før dette har han jobbet som eiendomsmegler og prosjektleder i Skanska. Tidligere var Patrik en svært aktiv med “freeride” på ski, og har en lang merittliste innen denne sporten. Han elsker aktivitet, fellesskap og hevder han trigges av fysisk og mentalt press. Derimot hater han oppriktig å fryse og har begrenset med turerfaring.

Patrik

Nordkapp – Lindesnes sommeren 2016