Kautokeino og nye forsyninger

Dag 15 – 4. juni

Hotellfrokost… det er godt det. Vi sitter i frokostbuffeten i timesvis og inntar kalorier. Hviledagen kjennes ut for beina våre at dette var på høy tid, og vi skal nyte hver en time av denne dagen. Etter hvert ruslet vi ned på Coop jernvaren som virker å ha alt fra leker til vinmopol, og ikke minst posten. I dette depotet her kommer mye gode forsyninger fra mange av våre gode sponsorer.

image

Til turen er vi blitt sponset med energibarer fra Eat Naturals, og det skal bli godt å fylle sekkene våre med disse gode næringskildene som er lett å hente frem i småpauser. Det er helt avgjørende for energinivået vårt og ikke minst humøret at vi får tilstrekkelig med næring, og frem til nå har disse energibarene fra Eat Naturals vært helt suverene.

image

En stor takk til Monica Åkvik hos Norgesmøllene som har hjulpet oss med frokostgrøt i porsjonspakker og som er ypperlig til vårt bruk.

image

Vi er også sponset med sunn og god næring fra naturalis.no med alt fra tørkede blåbær (blåbærene er super gode og smaker ypperlig sammen med frokostgrøt) og nøtter til algetabeletter og Roo-bar energibarer. Dette er med å på gi viktige og næringsrike variasjoner i frokostgrøten vår med litt tørket frukt til dette måltidet.

image

Vi er ellers sponset med kaffi fra Friele, mye god spekemat fra Vossakjøt og Tommy Lyssand på Kiwi Gudridflaten har sendt med oss en god del sjokoladeplater.

image

image

image
Tusen takk for all god sponsing!

Dagen avsluttes med reinsdyrpizza og kortspill på hotellet, og vi er snart klar for å oppleve mer flott natur, og snart er det Reisadalen nasjonalpark som står for tur!