Enda mer crocsing..

image

Etter en sen kveld dagen før var vi godt slitne da vi kom oss til hektene på formiddagen. Midnattssolen hadde omgjort teltene til 3 små drivhus, så det var ikke helt enkelt å få seg en god natt søvn. Morgenbålet med kaffekjelen ble prioritert, og etter frokosten ga vi på ny gass videre sørover.

image

Turløypen “E1” som vi følger var enten mangelfull, eller ikke merket gjennom deler av nasjonalparken, så vi styrte litt på med å være sikker på rutevalget vårt. Dagen ble preget av mye crocsing over elver, og deriblant en elv som var så brei at beina virkelig fikk kjølt seg ned. Etter denne elven passet det da godt med lunsj og en varm kopp kaffi, samt å duppe litt i ettermiddagssolen.

image

Resten av kvelden holdt vi et greit tempo for å ta unna litt kilometer, og kom oss til leirplassen i 22.00 tiden. Både Patrik og Trygve var såpass sulten at real turmaten falt i smak hos begge! Etter maten takket alle for seg og returnerte til hver sin enebolig for en ny natt og forhåpentligvis litt bedre søvn.

image

image