Lenge leve fantasien!

Dag 72 – 31. juli

Da var det store spørsmålet om vi kunne gå noe videre i dag, eller om vi måtte ha en ny ufrivillig hviledag. Formen til Jon og Trygve var betraktelig bedre i dag, men Patrik var ikke i spesielt god form. Vi inntok litt mat, og Patrik tok en frokosthvil for å kjenne om det kunne være noe bedring på vei. Men noe bedring var dessverre ikke å oppdrive hos Patrik, og vi så oss nødt til å ta en ekstra dag i Os. Litt ut på formiddagen gikk Jon for å forlenge oppholdet med en natt, men det viste seg dessverre at campingplassen var full, og at vi måtte videre til neste campingplass som lå litt nærmere Os sentrum.

image
Under pakking av sekk mellom hyttene, fant Trygve en mystisk bok i sekken sin. Det viste seg at Henning som titt og ofte føler seg morsom, hadde puttet denne boken i sekken på ferietunet. Selv mente han at han var en god venn som ikke hadde tatt en større og tyngre bok.. Artig mentalitet. Hehe

Jaja, det var ikke noe annet å gjøre da enn å pakke sekkene og ta veien fatt. En fordel som kom med dette tvangsbyttet av hytte var at vi kom en god del nærmere den søndagsåpne Sparbutikken i Os. Som alle spy-syke pasienter, bestilte også Patrik en Grandiosa da Jon og Trygve dro på butikken, men til seg selv, ordnet de en hjemmelaget pizza.

image

Dagen ble ellers benyttet til å hvile, spise, skrive reiseskildringer og impregnere lærstøvlene, slik at skotøyet er i tipp-topp stand til vi entrer Rondane nasjonalpark om noen få dager. Nå var det ikke annet å gjøre enn å krysse fingre og tær for at alle våknet friske og uthvilte i morgen, og igjen klare for å ta fatt på neste etappe i eventyret.

image