En fin og kjølig dag

Dag 35 – 24. juni

Da vi våknet til regn enda en dag, og etter den dryge etappen vi hadde dagen før, var det bare å tolme seg i soveposen til været kom på bedre tanker. Da oppholdet endelig kom sigende, fikk vi ristet av teltduken i håp om at den skulle få sjans til å tørke før vi pakket sammen sekken. Trygve var så sikker på finvær, at han hadde skylt noen klær i elven og hengt de til tørk på en stein over natten. De var om mulig enda våtere enn etter selve skyllingen.

image

Vi klarte imidlertid å få pakket oss ned i oppholdsvær, og været ble bedre og bedre. Den første gode milen tok vi unna på anleggsvei i området, og vi tok en liten pust i bakken ved en turisthytte like før det var slutt på veien.

image

Her var det slutt på moroa, og det var tilbake til terrenget, og hva er vel ikke et skikkelig terreng uten snø! Vi fikk lunsjen inntatt i en passe vindstille dal, og solen avla oss et besøk i ny og ne.

image

Videre etter lunsjen fryktet vi et veldig tungt terreng å gå gjennom, men så snart vi var kommet oss over en kneik, var det et fantastisk syn utover området og strålendes sol. Dagen ble allikevel lang, og selv om snøen bar oss godt, var den fremdeles mye tyngre å gå på enn vanlige stier. Sent denne kvelden fikk vi oss til slutt en super leir ved et stort vann like innenfor de svenske grenser. Det var en usedvanlig kjølig kveld og en noe oppgitt gjeng lurte på hvor sommeren var blitt av! Etter campen var etablert inntok vi et varmt måltid og kom oss relativt fort inn i teltet for å varme oss i soveposen.

image

image

image

image

image

image