5-mila

Dag 102 – 30. august

Etter gårsdagens 42 kilometer og en natt i campingvogn, satt vi godt slitne og snakket om hvor langt vi skulle gå idag, og hvor vi skulle overnatte. Etter kort betenkningstid, bestemte vi oss for å gå nokså nøyaktig 50 kilometer i dag, slik at vi kunne sove i en hytte på Kvavik camping i Lyngdal. Da fikk vi også en gulroten at vi på siste etappen i morgen, kun hadde 29 kilometer på sluttspurten. Like over kl 10.00 var vi på veien igjen, og fortsatte våre etapper på en mil i slengen.

image

image
Den store larven hadde planer om å krysse veien, og fikk derfor en hjelpende hånd til dette

Etter ca 2 mil, tok vi en god pause og spiste hamburger i bygden Liknes på Bryggerhuset. Da hadde jungeltelegrafen nådd Agderposten som ba om et intervju der vi satt. Det var ingen problem for oss, og vi lot oss bli både intervjuet og avbildet, men saken kom mest sannsynlig bare på trykk i papiravisen ifølge journalisten. God og mett gikk vi videre fra Liknes, og etter neste mil begynte turens første gnagsår å dukke opp på foten til Jon. Forholdsvis lurt av Jon og ta dette problemet mot slutten fremfor starten av ekspedisjonen, dog så unødvendig å begynne med slikt nå kun 4-5 mil fra Lindesnes.

image

image

image

På vår siste etappe inn mot Lyngdal, gikk vi langs en svært så trafikkert E-39, og vi gikk veldig mye på utsiden av autovernet. En del løping ble det også, dersom vi fikk god oversikt langs et veistrekk, slik at vi kunne løpe ytterst i veibanen. Rundt kl 21.00 var vi kommet oss til Lyngdal, og vi handlet med oss litt mat fra butikken før vi dro til campingplassen og hytten som var bestilt. Nå var det bare å tøye ut de nokså såre beina våre, dusje og spise mye middagsmat før sengen sto for tur.