Hviledag i Kilpis

Dag 22 – 11. juni

Da var det på tide med ny hviledag da vi totalt har gått ca 50 mil, og som tilsvarer ca distansen Bergen-Oslo. Dette passet spesielt bra for foten til Jon. Alle tre våknet forholdsvis tidlig, og ville ha frokost så snart muligheten var der. Vi kan vel si det slik at hotellfrokosten på Lappland hotellet var noen divisjoner under hotellfrokosten på Thon hotell i Kautokeino, men det var allikevel godt med en forandring fra vår vanlige hverdag med frokostgrøt.

image

Etter frokosten var det rett tilbake til vannrett posisjon i noen timer, før vi gikk opp på den lokale og eneste butikken i Kilpisjarvi -Kilpishalli. Det skal sies at butikken var ganske så bra med greie priser og veldig bra utvalg. En mye større butikk enn hva inntrykket fra utsiden ga oss, og det virker som at det er mange nordmenn som tar turen hit for finsk harryhandel.

image

Dagen besto ellers av finsk sauna, kortspill og røye fra restauranten på hotellet, da vi foreløpig ikke evner å skaffe fisk selv..