Tvungen hviledag..

Dag 44 – 3. juli

Etter vi sent kom til hytten i natt, ble det sent opp av den svært behagelige sengen. Patrik hadde fortsatt relativt mye smerter i leggen sin, og mistanken om senebetennelse som vi har hatt en stund, begynner å bli kanskje det eneste svaret på problemet. Vi finner frem telefonen og ringer Doktor Åshild Berentzen (søsteren til Trygve), og får litt konsultasjon per telefon. Og hva er løsning på problemet med senebetennelse, jo ikke belaste foten og hvile. Akkurat det motsatte av hva vår hverdag er forbundet med.

image

Vi velger derfor å ta en “tvungen” hviledag ved Tjorvihytta for å ikke gjøre foten verre, og må etterhvert legge opp dagene våre med hyppigere pauser, og ikke gå lenger enn strengt tatt nødvendig. Vi har også med oss joggesko, og rådet vi fikk var også å bytte fottøy der dette var mulig. Vi må derfor kanskje bevege oss mer på vei der dette er mulig for en periode fremover.

image

Trygve gjorde ett forsøk på fiskelykken, men måtte innse at det ikke var fisk i vannet etter en liten time. Det samme gjorde først Patrik og deretter Jon, men ble ganske kjapt jaget inn av myggen da vinden roet seg litt utover ettermiddagen.

image

image

Vi ble sittende å slappe av innendørs hele kvelden med kortspill og yatzy, og spiste masse god mat for å få sekkene enda lettere til morgendagen. Så var det bare å håpe på en friskere pote på Patrik i morgen.

image