Brobyggere

Dag 12 – 1. juni

Etter en herlig halvveis hviledag på Mollisjokka, var det bare å hive seg rundt på dagens etappe. Dagen skulle i stor grad være en transportetappe, og vi visste det skulle bli en fysisk krevende dag. For å komme oss videre måtte vi enten vade, eller ta oss den frihet å sette i stand sommerbroen til turstien. Vi regnet med at det meste av snøsmeltingen var over, og at vi derfor kunne gå for brobygging.

image

image

Lunsjplassen var peilet inn, og vi ankom plassen og fant en heller stor elv (enda en..) som vi ble enig om å bli ferdig med før lunsj. Både Jon og Trygve slet godt med å ta seg over, og da sier det seg litt selv at det skulle bli enda verre for Patrik. Høy og kraftig vannstrøm gjorde opplading til lunsjen litt mer spennende enn vanlig. Vel over på andre siden var det klart for en bede lunsj med frysetørret mat – nydelig!

image

Etter kryssing av elven og påfølgende lunsj var alle kalde og klare for å komme seg videre. Resten av dagen bydde på litt kjølig vind, og etter noen lange timer til fots etter lunsj fant vi endelig en fin leirplass, og hvor vi bestemte oss for tilbringe natten. Da var beina godt kjørte og alle dro så fort som mulig til sine respektive eneboliger etter maten var dandert.

image

image

Fakta: Topp 3 ting vi har med oss i sekken, så langt.

1. Crocs og Frocs. Patrik kjøpte et par uoriginale Crocs (Frocs) i str. 37 i Skaidi. Brukes til å vade over elvene.
2. Vadestaver. Staver som brukes til å holde balansen under kryssing av elver.
3. Fleecejakkene fra Norrøna.

image

image

image

image