Turens første nasjonalpark

Vår nye venn Stein spiste frokost sammen med oss før vi alle pakket og heiv oss på beina videre sørover. Etter ca 1 km dro Stein fra oss da vi skulle krysse en elv, og vi byttet til Crocs. Stein gikk kun i joggesko og suste gjennom elv og myr uten at noe stoppet han, så da var det ikke tid for å vente på oss. Vi takket for hyggelig samvær og crocset over elven etter hvert vi også.

image

image

I dag var det både bra vær og fint terreng, så vi fikk spist en del kilometer på etappene mellom pausene. Ut mot kvelden entret vi Stabbursdalen nasjonalpark. Her var det rett og slett nydelig terreng med flere fine fiskevann, og ryper, ender og gjess flyr det overalt.

image

image

Etter en lang dag til fots finner vi turens flotteste plass så langt hvor vi slår leir. Med midnattssol og vindstille får vi en fantastisk kveld med bål, og på nytt utfordrer vi fiskelykken. Vi håpte på kilosørreten, men endte i stedet opp med den noe kjedeligere varianten av frysetørret lammegryte. Allikevel var det ikke noe å klage på når vi fikk sove på en plass som dette og som lett kunne vært en del av paradis.

image

image

image