En dag med fint vær

Dag 83 – 11. august

Endelig kunne vi stå opp til en dag hvor været skulle være ganske så brukende. For det meste var det blå himmel og kun få skyer på himmelen ved starten av dagen. Ganske så snart etter vi var begynt å gå, kom første fjell som måtte bestiges, hvor det var forholdsvis bratt ned igjen ganske umiddelbart etter toppen. Vi fikk i det minste en fantastisk flott utsikt fra dette fjellet, hvor også litt av gårsdagens snø lå igjen på bakken opp mot toppen.

image

image

image

image

image

image

image

Vi brukte ca 3 timer frem til Strandavatnet og Storestølen fjellstue hor vi tok en meget god hamburger til lunsj. Føles snart ut som om vi har spist oftere hamburger enn real turmat, og godt er for såvidt det. Fremdeles var det ganske så flott vær, men temperaturen var relativt kjølig.

image

image

image

image

image

image

Etter lunsjen måtte vi ta en god time til fots på veien rundt Strandavatnet, før det igjen var ut i terrenget på stiene. I natt var det teltet som sto for tur, og planen var å gå såpass lenge, at vi fikk en fornuftig etappe inn til Ustaoset i morgen. Allerede i 19.00 tiden fant vi en perfekt leirplass like ved et flott vann, og vi slo oss ned her. Vi la oss utenfor teltene på liggeunderlag og i sovepose og inntok kveldsmaten, før det var nærmest rekordtidlig inn i teltet for kvelden.

image

image

image

image