Atter en hviledag

Dag 86 – 14. august

Ny dag – nye hvilemuligheter. Enda en fin morgen med traktekaffe og nystekte rundstykker, før det var OL i tvkroken. Jon som har næringsvett, gikk direkte fra sengen med sine småhaltende bein, og ned i kjelleren til kjøleskapet hvor kaken var, og begynte dagen med et stort kakestykke før han gjorde noe som helst annet. I dag skulle Martin og Juni tilbake til Os, og Trygve og Jon fikk lov å sove en natt til på hytten. Formiddagen gikk med til å pakke en del turutstyr som skulle sendes tilbake til Os, da sekken nå skal fylles med jaktutstyr som Martin hadde med opp til oss. Det er tett med turisthytter helt ned til Haukeliseter, så vi sendte derfor både telt, sovepose og liggeunderlag hjem med Martin. Dette får vi sendt tilbake når jakten er ferdig og vi ankommer Haukeliseter.

image

I løpet av dagen var målet egentlig bare å ikke gjøre stort annet enn å spise, hvile og spise. Jon har antagelig blitt litt dement da han gjennom hele dagen sa gjentatte ganger “hellane så mett eg er!”. Akkurat som om han hadde glemt at han sa det for 10 minutter siden. Det ble vel i tillegg gjort en del andre ting denne dagen som skopuss, pakking av sekk, og oppdatering av nettsiden vår, men i all hovedsak gjorde vi null og niks. Med huset fullt av rester etter ribbe og lasagne, samt mye sjokoladekake, var det bare å ta for seg etter beste evne. En siste herlig hviledag før det igjen er tilbake på beina i morgen.

image