På vei til Børgefjell

Dag 54 – 13. juli

Vi forlot Hattfjelldal Camping forholdsvis tidlig, og hadde nå ca 27 kilometer på vei innover Susendalen, før vi skulle entre Børgefjell nasjonalpark. Det er ikke spesielt spennende å gå langs veier, det må jo bare nevnes, men vi tar i det minste unna mange kilometer ganske hurtig.

image

image

image

image

Etter mange timer på vei i dag også, var det godt å slappe litt av ved foten til nasjonalparken og hvile fotbladene litt. Vi fikk oss litt lunsj her, før vi begynte på oppstigningen mot fjellheimen igjen. Målet var å gå 4-6 kilometer til vi var kommet oss over tregrensen, og at vi hadde funnet en fin teltplass. Etter ca halvannen times gange fant vi en fin teltplass som lå like i nærheten av en elv. Det hadde vært en varm og solrik dag, og Trygve fikk tatt seg et bad og skylt seg litt før middagen. Vannet begynner nå å bli forholdsvis temperert, og det er ikke spesielt ubehagelig å ta seg en dukkert lenger.

image

Etter at teltene var rigget, ble vi liggende å slappe av på liggeunderlagene utenfor teltplassen til Patrik, da han hadde teltplassen med mest panoramautsikt. Det var litt for lite trekk til at myggen holdt seg unna, så da var det bare å pakke seg inn etter beste evne.

image

image