Forberedelser

Vi har vært så heldig å få hjelp av manuellterapeut Tore Toft til å gi oss tips og triks til hva som kan vært lurt å trene på, før en slik langtur som Norge på langs, og de fysiske påkjenninger kroppen pådrar seg.

Toft (1)

Tore var gründeren av Tonus og bor i Varåsgrenda, hvor han har gjort boden sin om til treningsrom med slynge. Her viste han oss et knippe med øvelser som kunne være lurt å trene på for å styrke kjernemuskulaturen, og da gjerne spesielt i mageregionen.

Ellers fikk vi en gjennomgang på øvelser for å tøye ut skuldre, rygg, mv. og en liten gjennomgang for å tape ankler dersom vi er uheldig å trakke over.

Denne gjennomgangen var svært nyttig for oss, og vi takker for god hjelp.

  • Armheving i slynge
    Armheving i slynge
  • Mageøvelse
    Mageøvelse
  • Mageøvelse
    Mageøvelse