Tom for frokost

Dag 30 – 19. juni

Nå var vi gode 3 mil unna Riksgrensen mot Narvik, og vi sto opp til tomme frokostposer. Vi saumfarte kjøkkenskapene etter det eldre ekteparet hadde sjekket ut og dratt, og Patrik sikret seg et måltid med Spagetti naturell, og Jon og Trygve tok til takke med en kopp med noe gjenglemt müsli og varmt vann.

image

image

 

Vi begynte så ferden mot noe sivilisasjon og gikk de første 11 kilometerne ut til hovedveien. Her diskuterte vi om hva vi skulle gjøre og hvor vi skulle gå, og to av tre ønsket å dure på minste motstandsvei mot en kro som antatt solgte hamburger. Han siste stemte egentlig for en lunsjpause med frysetørket mat, mon tro hvem dette var..

image

Vi peikte på langs E-10 på asfalt, og det var noen virkelig seige 2,1 mil å ta unna med ekstremt lite mat i magesekken. Etter gode 4 timer kom vi endelig frem, og da viste det seg at kjøkkenet på “Ebbes kök” stengte kun få minutter etter vi hadde sendt inn en solid bestilling av kalorier. Vi valgte også å leie et rom på denne plassen får å hvile fotbladene våre, og fikk faktisk inn både norsk NRK 1 og TV 2 på rommet. Egentlig ganske herlig å se litt på fjernsyn igjen.

image