På vei til Sissels spiseri

Dag 65 – 24. juli

Vi våknet til en fantastisk flott morgen på Ferslia, og vi valgte å tilbringe både formiddagen og deler av ettermiddagen på hytten, da vi visste at vi i dag kun skulle gå 22 kilometer, og at hele etappen skulle foregå på vei. De første 10-12 kilometerne skulle vi gå på grusvei, noe som er mye bedre for beina å gå på enn asfalt.

image

image

I følge værmeldingen skulle det muligens komme noen regnbyger ila dagen, men solen skinte og vi var såpass heldige at vi kunne gå i bar overkropp nesten hele veien til Meråker. Veien fra Ferslia til Meråker går langs flere store vann, og på veien passerte vi den ene flotte fritidseiendommen etter den andre.

image

image

image

image

Vi hadde fått tips om at på Sissels spiseri i Meråker var det god mat, og at andre turgåere hadde fått teltet på den flate plenen like utenfor spisestedet. Vi la derfor snuten mot spiseriet, som vi ankom etter rundt 4-5 timer til fots. Her var det ganske bra med kunder og det virket som om de ansatte hadde alt for mye å gjøre, spesielt med tanke på at Patrik sin bestilling ble glemt. For oss var det uansett ikke noe hast, for vi fikk samtidig ladet alt av elektronisk utstyr, og vi skulle jo allikevel spørre om vi kunne få lov til å slå opp teltene våre på plenen utenfor spisestedet. Da spiseriet stengte kl 21.00, spurte vi hun som fremsto som mest ansvarshavende om det var i orden at vi sov på plenen. Hun svarte at “Hun hadde ikke sett noe, og skulle uansett snart hjem”. Vi tok dette svaret som at dette ikke skulle være noe problem, og satt opp teltene like utenfor uteserveringen. Da var det bare et bad i elven og tannpussen som gjensto, før enda en dag var over og ut.

image