På vei til Bellingstua

Dag 62 – 21. juli

Enda en fin og avslappende morgen med blå himmel og sol. Fantastisk herlig liv! Værvarselet som vi fikk sjekket hos “Snåsamannen”, tilsa en nydelig og varm sommerdag. Vi var derfor oppe til kl 07.00 for å komme oss avgårde i rimelig tid før temperaturen var steget alt for mye. Patrik var denne morgen tom for frokost, og fikk livsviktig bistand fra Trygve som donerte vekk hans to siste grøtporsjoner fra Møllerns, slik at han slapp unna real turmat som dagens første måltid.

image

image

Dagens første etappe gikk gjennom forholdsvis tørre myrer, og dette skulle det være helt frem til vi kom frem til Veravannet ca 12 kilometer unna. Naturen var som det også hadde vært de siste dagene, et helt fabelaktig syn for øynene. Et fint mål for dagen var å nå DNT hytten Bellingstua, hvor vi nå skulle ha en velfortjent hviledag. Dette var noe alle gledet seg stort til, da vi ikke hadde hatt hviledag på 2 og en halv uke.

image

image

image

image

image

På de siste etappene inn mot Bellingstua, gikk vi forbi store og lange myrer, som var utrolig slitsom å gå i, men nå bydde også sjansen seg for første gang til å fylle en neve å to med modne multebær. På dette tidspunktet var vi også blitt ganske sulten, og matforsyningene våre skrantet, så de friske solmodne bærene smakte helt fantastisk!

image

image

image

Da vi omsider ankom Bellingstua, var det 4 personer på hytten, hvorav to av de var fra Belgia som også gikk Norge på langs. De to andre hadde et reiseprosjekt fra Lindesnes til Bodø i regi av Speideren, og distansen Bodø-Nordkapp skal etter planen tas til neste år. Vi forsynte oss grovt fra hyttens matdepot, da magesekkene våre hadde full kapasitet. Det ble hermetisk frukt til forrett, for så å spise hver vår boks med erter, flesk og kjøtt og til dessert var det en solid dose pannekaker. Kvelden ble avrundet med en felles quizrunde med spørsmål i fra en spørrebok fra 1983 (hvilket land kommer Mercedes Benz fra? Feil! Det er vest Tyskland).