Grilling ved Tunnsjøen

Dag 57 – 16. juli

Dagen startet med en rolig å avslappende frokost, parallelt med at vi så på nyhetene om forsøk på militærkupp i Tyrkia. Mye sprøtt som foregår med det samme vi snur ryggen til! Vi tuslet så ned på det lokale postkontoret som var i samme butikk som Euronics, og fikk samtidig unnagjort en del handling av dagligvarer på Jokeren. Håpet var nå også at det var mulig å oppdrive Lithiumbatterier til trackeren vår, men heller ikke på dette tettstedet var dette mulig. Da blir det enda en periode med å manuelt skru på trackeren i pausene for så å sende et signal om hvor vi befinner oss. Etter handleturen bar det tilbake til Gjestegården for legge kart utover bordet i spisesalen, og legge en ny slagplan for matrasjoner og sekkepakking.

image

Klokken ble minst 16.00 før vi var klar til dagens etappe, som dessverre utelukkende gikk på asfalt. Dagens etappe var ca 4,4 mil på asfalt før vi igjen skulle inn i terrenget, så dess mer av disse kilometerne vi tok unna i dag, dess færre var det å slite med imorgen. Vi takket pent for et hyggelig og gjestfritt opphold på gjestegården, og begynte på ferden mot Skorovass. Igjen var det på med musikk eller annen podcast på øret og bare gå til vi var virkelig lei.

image

image

Etter ca 28 kilometer fant vi ut at nok fikk være nok, og vi dro rett av veien og fant en leirplass på en høyde like ved Tunnsjøen. Vi hadde også vært såpass lur å kjøpe med oss hver sin pakke med baconpølse med ost fra Jokeren, og da bar det rett ned til vannet for å fyre bål for en herlig kveldsgrilling. En perfekt avslutning på en slitsom asfaltdag og ømme fotblader.

image

image